top of page

Het Team

Wie zijn wij?

Arne de Wit

Oprichter en Directeur-bestuurder

Voor Arne staat het helpen van anderen met muziek altijd bovenaan de agenda. Hij wil de wereld mooier maken met de kracht van muziek.

Als bestuurder zorgt Arne voor het voortbestaan van de stichting. Daarbij hoort onder andere het maken van de jaarstukken en de toekomstplannen van de stichting.

Zijn directeurstaken gaan over de uitvoering van de projecten. Daarbij fungeert hij als componist, gitarist en algemeen aanspreekpunt.

Lees het directeur-bestuurder reglement voor meer informatie.

Claire Adams

Zangeres en Violiste

Claire is uniek vanwege haar geweldige zangstem en haar prachtige vioolspel, die ze ook nog eens tegelijkertijd kan inzetten. Daarmee heeft ze onder andere de Jacques de Leeuw prijs (2019) gewonnen.

Naast haar muzikale kwaliteiten is ze echt een gevoelsmens. Claire kan mensen heel goed aanvoelen, wat goed van pas komt bij de projecten.

In de stichting laat ze zichzelf niet alleen zien als muzikante en gesprekspartner, maar ook als artistiek inspirator.

Emphia (11)_edited.jpg
Modern Architecture

Raad van Toezicht

Leo van Raaij - Voorzitter

Frits Terwijn

Nellie Hettinga

De leden van de Raad van Toezicht zorgen ervoor dat de plannen van de stichting voldoen aan het maatschappelijke doel van de stichting. Daarnaast adviseren ze de directeur-bestuurder.

De leden hebben ervaring met directeur- en bestuurstaken, penningmeesterschap, bedrijfskunde, verpleeghuizenen kunstenaarschap.

Lees het Raad van Toezicht reglement voor meer informatie.

bottom of page